Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Västberga

Letar du efter måttanpassade markiser i Västberga? Detta kan vi ordna snabbt och till ett mycket svårslaget pris om du ger uppdraget till oss på RJ Markis! Vi är specialiserade inom skräddarsydda markiser och har många års erfarenhet inom försäljning och installationer av markiser i Västberga och Stockholm.

KONTAKTA OSS!

RJ Markis grundades redan år 1994 och har sedan dess etablerat sig som en av Västbergas och Stockholms största leverantörer inom markiser och solskyddslösningar. Vi erbjuder ett brett spektrum av olika slags markislösningar, inklusive infällbara markiser, motoriserade markiser, terrassmarkiser, fönstermarkiser, vertikalmarkiser, sidomarkiser, korgmarkiser, balkongmarkiser och takmarkiser.

Oberoende av vilken typ av markis som du än letar efter så har vi med största sannolikhet den perfekta markisen för ditt hem eller företag i Västberga. Från mängder av olika färg- och designalternativ till olika tillval och tillbehör, vi har allt!

Vi saluför endast högkvalitativa markiser för att säkerställa att de är hållbara, säkra och att de kräver lite underhåll. Oavsett om du letar efter markiser till din uteplats, balkong, tak eller fönster så kommer du att få maximalt värde för dina pengar om du ger uppdraget till oss. I vilket fall som helst så önskar vi dig lycka till med ditt markisprojekt!

För ett förutsättningslöst samtal gällande en eventuell installation av markiser i Västberga, kontakta gärna våra vänliga medarbetare på 08-511 710 51.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Västberga


Vi kommer gärna ut till dig och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali