Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Västerhaninge

RJ Markis är Stockholms och Västerhaninges pålitliga val när du ska köpa och installera markiser. Oavsett vad du har i åtanke så kan vi nästan garantera att vi har markiser som kommer att matcha dina behov och önskemål

KONTAKTA OSS!

 

Med över 25 års erfarenhet inom solskydds- och markisbranschen i Västerhaninge och Stockholm så kan du tryggt lita på att vi gör jobbet rätt och till ett riktigt bra pris. Under åren har vi gett skugga och förskönat tusentals fastigheter över hela Stockholm med våra högkvalitativa markiser.

Vi erbjuder en komplett helhetslösning och garanterar samtliga markisinstallationer som vi utför. När du väljer oss på RJ Markis för en installation av markiser i Västerhaninge så kommer arbetet att utföras av våra professionella installatörer med många års erfarenhet inom branschen.

Slutresultatet blir alltid detsamma, vackra markiser som kommer att leverera skugga och förgylla din fastighet i Västerhaninge under många år framöver. För mer information om markiser i Västerhaninge från oss på RJ Markis, kontakta oss på 08-511 710 51.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Västerhaninge


Vi kommer gärna ut till dig och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali