Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Vendelsö

Vi har salufört markiser i Vendelsö och Stockholm ända sedan år 1994!

Söker du efter ett företag som installerar markiser i Vendelsö? Vi på RJ Markis jobbar över hela Stockholm och kan snabbt presentera olika markismodeller och designalternativ för dig. Vi vänder oss både till företag och privatpersoner i Vendelsö med målsättningen att ge varje kund en 5-stjärnig kundupplevelse!

KONTAKTA OSS!

 

Genom åren har vi installerat tusentals markiser i Stockholmsområdet och välkomnar gärna fler kunder till oss. Vi är mycket stolta över att erbjuda högkvalitativa markiser i mängder av olika designalternativ och till riktigt bra priser.

Med våra högkvalitativa markiser kan du snabbt och enkelt skapa en avkopplande och bekväm utomhusmiljö på din uteplats, balkong eller terrass. Våra markiser skyddar mot sol, regn och vind samtidigt som de ger ett snyggt och stilrent utseende till ditt hem.

Vårt markissortiment inkluderar en rad olika modeller, färger och designer, vilket bokstavligen garanterar att du kan hitta en markis som samspelar perfekt med dina önskemål. Vi erbjuder också måttanpassade markiser för att säkerställa att vi har en lösning som passar perfekt oavsett dina specifika behov.

Varmt välkommen att kontakta oss idag för att få ett kostnadsfritt offertförslag för markiser i Vendelsö. Ring oss gärna nu på 08-511 710 51.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Vendelsö


Vi kommer gärna ut till dig och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali