Hoppa till huvudinnehållet!

Markiser Haninge

RJ Markis är den största leverantören av solskyddsprodukter och markiser i Haninge och närliggande områden som exempelvis Handen, Tyresö och Trollbäcken. Faktum är att vi har försett våra kunder i Haninge och över hela Stockholm med hållbara kvalitetsmarkiser till mycket bra priser ända sedan år 1994!

KONTAKTA OSS!

Vår affärsidé är egentligen ganska enkel. Det handlar om att leverera exakt det som kunderna vill ha, det vill säga förstklassig kundservice och högkvalitativa markiser till riktigt bra priser! Vi värdesätter verkligen våra kundrelationer och levererar alltid våra arbeten enligt bästa möjliga branschstandard då vi vet att detta är en tidlös framgångsfaktor.

Oavsett om du letar efter företagsmarkiser eller bostadsmarkiser, så kommer vi på RJ Markis alltid att erbjuda ett stort urval och mycket konkurrenskraftiga priser. Hos oss får du en komplett helhetslösning där vi hanterar varje enskilt moment från början till slut.

Hela vägen från det initiala designvalet och ett offertförslag till den slutgiltiga markisinstallationen. Med över 25 års erfarenhet inom branschen så kan vi försäkra dig om att resultatet kommer att motsvara dina förväntningar, eller till och med även bättre än så.

Vid frågor, eller om du vill boka in ett kostnadsfritt möte tillsammans med oss gällande en eventuell installation av markiser i Haninge, ring till oss på 08-511 710 51.


Om du redan vet vad du önskar kan du göra din bokning direkt här på vår sida!

Några tidigare markisarbeten

 

Kostnadsfritt besök när du ska köpa markis i Haninge


Vi kommer gärna ut till dig i Haninge och mäter och tittar på lösningar utifrån just ditt behov. Sedan ger vi en kostnadsfri offert utifrån det besöket. Vi hjälper även till med installation, och hittar en bra lösning åt alla oavsett om det är till dig som privatperson, bostadsrättsförening eller till dig som ansvarar för en företagslokal eller en restaurang.

KONTAKTA OSS!

Hestra Java Bali
Hestra Java Bali